Home > Desert, Prajituri > Cheese Cake

Cheese Cake

Blat:
200g biscuiţi (simpli), 50g zahăr, 120g unt
Umplutură:
200g zahăr, 500g brânză de vaci, 200g mascarpone, 2-3 linguri făină, 4-5 ouă, 100ml smântână lichidă (dulce), 2-3 plicuri cu zahăr vanilat

Zdrobeşte biscuiţii, adaugă zahărul, untul topit şi răcorit. Pune compoziţia pe fundul unei tăvi cu pereţii detaşabili, unsă cu unt (blatul trebuie întins bine, dar nu apăsat f tare!). Dă la rece.
Pentru umplutură, amestecă brânza şi mascarpone cu zahărul şi făina. Încorporează ouăle pe rând, adaugă smântâna lichidă şi zahărul vanilat.
Răstoarnă compoziţia în tava tapetată cu biscuiţi şi dă la cuptorul încins, pentru aprox. o oră, la foc mic (umplutura trebuie să rămână un pic moale în mijloc, se mai întăreşte când se răceşte).

Se serveşte rece de la frigider.

Usor de facut si foarte gustoasa aceasta prajitura.

Cheese cake

Cheese cake detaliu

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: