Home > Aperitv > Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Un chec ușor și delicios numai bun de servit dimineata.
Rețetă inspirată de la Diva in bucătărie.
În funcție de cașcavalul ales acest aperitiv va ieși mai puțin sau mai mult sărat.

INGREDIENTE:

500 g ciuperci felii din conservă ( sau întregi și le tăiați)
500 g cașcaval
5 ouă
5 linguri faină
4 legături patrunjel (eu am folosit doar două, depinde de mărimea legăturilor)
piper
sare – dacă cașcavalul este sărat folosiți puțină

PREPARARE:

Tăiem cașcavalul în cuburi cu o lungime de 4-5 cm, spălăm și strecurăm ciupercile, tocăm patrunjelul.
Batem albușurile spumă, apoi adaugăm gălbenușurile unul câte unul. Adaugăm restul ingredientelor peste ouă și amestecăm ușor cu o lingură.
Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C până devine checul auriu – aproximativ 30-40 de minute.

Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Advertisements
  1. 25/12/2012 at 16:50

    Arata super bine, chiar mi-ai facut pofta sa refac acest chec…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: