Home > Aperitv > Rosii umplute

Rosii umplute

Ingrediente:
4 roșii mari
2 linguri semințe de susan
1 ceapă roșie tocată mărunt
500gr branză dulce de vaci
50gr telemea
1 lingură pesmet
2 cepe verzi

Spălați și curățați legumele. Tăiați câte un căpăcel la fiecare roșie și scoateți miezul cu o lingură.
Aveți grijă să nu găuriți pereții roșiilor.
Amestecați brânza cu telemeaua, pesmetul, susanul, ceapa roșie si ceapa verde tocată mărunt.
Când amestecul este omogen, umpleți roșiile. Faceți din cozi de ceapă verde câte o fundiță, cu care puteți orna fiecare roșie înainte de servire.

Rețetă inspirată din revista “Bucataria pentru toti” nr.8 (124) din August 2012.

Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: