Tort de ciocolată şi caramel
Inspirat din Good Food (editia tiparita), dar adaptata putin.
http://www.goodfood.ro/reteta/tort-de-ciocolata-si-caramel-67589.html
Pentru blatul de caramel si caramel si ciocolata am folosit doar un singur tip de zahar brun.
Pentru ornat am dublat cantitatile de ciocolata si smantana. Am folosit ciocolata neagra cu 75% continut de cacao.
In loc de dulceata de lapte, am facut o crema de caramel dupa reteta de mai jos, bineinteles am dublat cantitatile necesare.
http://www.divainbucatarie.ro/rulada-de-biscuiti-cu-crema-caramel/
Rezultatul se poate vedea mai jos, dupa o zi-doua lasat la frigider devine si mai delicios.
Categories: Desert, Prajituri
tort, Tort caramel, tort ciocolata, Tort de ciocolată şi caramel
Arata ffffff delicios 🙂
Arata delicios!
Multumesc! Chiar a fost delicios, dar s-a terminat prea repede.